Henkilökohtainen uracoaching

”Kaikki on periaatteessa ihan hyvin, mutta huomaan silti vähän väliä miettiväni, mikä musta tulee isona.”
”Olispa mahtavaa tehdä työksi jotain ihan muuta. Kun vain tietäisin, että mitä.”
”Tätäkö tää nyt on hamaan tulevaisuuteen asti? Pelkään, että jollen tee pian jotakin uramuuvia, jämähdän tähän.”
Kuulostaako tutulta? Ehkä liiankin tutulta? Jos nyökyttelet, henkilökohtainen uracoaching voi olla oikea seuraava askel. Uracoachingissa hyödynnän paitsi ratkaisukeskeisen valmentamisen parhaita oppeja, myös kansainvälisen Firework Career Coaching -uraohjausohjelman loistavia täsmätyökaluja.
 
Firework on yksi maailman tunnetuimmista uravalmennusohjelmista, ja se on kehitetty erityisesti uusia uravaihtoehtoja pohtiville. Itse vakuutuin siitä etenkin siksi, että kolmivaiheisen Firework-prosessin ensimmäinen ja laajin vaihe keskittyy uravalintojen kannalta äärimmäisen tärkeän itsetuntemuksen syventämiseen (”Kuka olen ja mikä on minulle tärkeää?”). Vasta sen jälkeen tutkimme kiinnostavia urapolkuja tarkemmin ja rakennamme toimintasuunnitelman, jonka avulla ryhdyt tekemään kaikkein houkuttelevimmasta visiostasi totta.
Oletko valmis vaihtamaan sitkun nytkuun? Mahtavaa! Soita tai lähetä minulle viesti ja varaa ilmainen 30 minuutin puhelinaikasi alkukeskustelua varten. Et sitoudu mihinkään ja sen jälkeen tiedät, onko uravalmennus minun kanssani se, mitä etsit*.

* Suoraan sanoen: uskon, että on. Valmennettavan ja coachin hyvä yhteistyösuhde – siis se, että tunnemme olevamme samalla aaltopituudella – on kuitenkin yksi tärkeimmistä asioista coachingin tuloksellisuuden ja vaikuttavuuden kannalta. Ansaitset parasta, joten jutellaan hetki ja varmistutaan asiasta yhdessä.

Olemme todennäköisesti hyvä match (made in coaching heaven), jos:
  • Pohdit uramuutosta. Haluat ehkä kokonaan uudelle polulle tai uusiin tehtäviin. Kaikki voi olla vielä yhtä kysymysmerkkiä tai sinulla voi jo olla villi visio, jota haluat tutkailla kanssani tarkemmin.
  • Olet motivoitunut käärimään hihat ja tekemään unelmistasi totta – mieluummin aiemmin kuin myöhemmin.
  • Haluat sparraajaksesi kannustavan ja rehellisen uracoachin, joka ei anna valmiita vastauksia, vaan haastaa eteenpäin joskus tiukkojenkin kysymysten avulla.

P.S. Coachaus onnistuu mainiosti myös etänä videokuvan kanssa tai ilman. Sillä, missä asut, ei siis ole merkitystä.