Hei, sinä siellä!

Sopiiko, että kerron vähän itsestäni? Sen jälkeen tiedät paremmin, olenko minä juuri oikea tyyppi sparraamaan sinua kohti uraunelmiasi.

Olen Johanna Ruhanen, ratkaisukeskeinen uracoach Riihimäeltä. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, IASTI-sertifioitu ratkaisukeskeinen coach ja lisensioitu Firework Career Coach.

Tienhaara Coaching on yhden naisen toiminimiyritykseni, jonka perustin syksyllä 2016. Missionani on auttaa sinua eteenpäin elämäsi pienestä tai isosta tienhaarasta ja luomaan unelmiesi työelämää – sellaista, josta juuri sinä saat energiaa ja positiivista kipinöintiä myös hiilenharmaisiin marraskuun maanantaiaamuihin.

Uskon nimittäin, että maailmasta tulee parempi paikka kaikille, kun jokainen meistä tekee mahdollisimman paljon asioita, joissa koemme olevamme parhaimmillamme ja joissa pääsemme käyttämään omia lahjojamme myös toisten hyväksi. Usein nuo lahjat ovat kuitenkin piilossa meiltä itseltämme, ja ulkopuolinen coach on siksi loistava apu niiden esiin kaivamiseen (myös meille coacheille).

Coachina vahvuuksiani ovat luovuus, innostavuus, kannustavuus ja kyky nähdä uusia mahdollisuuksia tiukassakin tilanteessa. Ratkaisukeskeinen valmennus tuntui lähestymistapana heti omalta, koska siinä fokus on toivotun tulevaisuuden kuvailemisessa, jo toimivien asioiden huomioimisessa ja tärkeiden ihmissuhteiden vahvistamisessa. Kaikki tarpeellinen yhdessä kompaktissa paketissa!

Aloitin työelämäni toimittajana, mutta melko nopeasti löysin paikkani viestinnän tehtävistä. Kartutin kokemusta ja ymmärrystä organisaatioviestinnästä Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa, yhdessä Suomen tutkitusti parhaista työpaikoista, lopulta yli 7 vuoden ajan. Tammikuussa 2019 sain mahtavan tilaisuuden siirtyä päätoimisesti uraohjaustyöhön, ja työskentelen nyt Helsingin yliopiston urapalveluissa uraohjauksen asiantuntijana.

Olen myös vaimo ja kahden pienen zen-mestarin äiti. Perheeni on ehdottomasti paras ja lahjomattomin tiimi, joka testaa ratkaisukeskeisyyttäni päivittäin.

Jos etsit itsellesi uracoachia tai tunnistat muunlaisen yhteistyön mahdollisuuksia, ota ihmeessä yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Johanna

johanna.ruhanen(at)tienhaaracoaching.fi
linkedin.com/in/johannaruhanen/